Polering for professionelle

CARTEC

Polering

Du polerer en bil og får et super flot resultat. Du kører bilen ud i salgsrækken, og inden for en uge så er ridserne tilbage.

Hvorfor mon?
Det er, fordi du bruger polermidler, der indeholder fyldstoffer og silikoner. Fyldstofferne lægger sig ned i de ridser du skal fjerne, så det ser ud som om, at de er fjernet. Men det er de ikke. For at sikre sig at ridserne er væk, og ikke er skjulte, skal man tørre efter med en form for kontrolvæske “Panel Spray”, der kan fjerne fyldstoffer og silikoner. På den måde – og kun den måde – kan du sikre dig, at ridserne er fjernet og ikke skjulte. Ellers skal man bruge polermidler uden fyldstoffer og silikoner.

Som for eksempel Cartec’s Refinish Line produkter, som du finder på de næste par sider. Polering kan bestå af flere etaper.
Grovpolering/Lakrens/Compound:
Fjerner dybe ridser og svær oxidering. Giver en fuldstændig jævn lak.

Mellempolering/Polish:
Fjerner vaskeridser og giver lakken en god dybde glans. Produkter kan indeholde voks

Finpolering/:
Fjerner hologrammer og giver lakken optimal glans inden man bruger voks eller lakforsegling. Der er meget stor forskel på de forskellige laktyper i dag. Det er vigtigt, at man har den rigtige kombination af polermiddel, polerrondel og maskine til den enkelte laktype. I nogle tilfælde kan man komme ret dybt i ridserne med et mellem- eller fint polermiddel. I andre tilfælde er det super svært at undgå hologrammer/swirls, selv om man bruger en excentrisk polermaskine også kaldet en Duel Action maskine.

Husk altid at beskytte lakken efterfølgende med en voks, lakforsegling eller coating. For at få den bedste beskyttelse ud af det produkt man anvender, er det bedst at påføre det i hånden. Man kan også bruge maskine til visse produkter, men det påførte lag bliver tyndere, og man får ikke den optimale beskyttelse.

Skriv til os her

Kontakt os her