Lakforsegling til professionelle

CARTEC

Lakforsegling

Ceramic Guard er et nyt gennembrud inden for Si-Nano Coating (keramisk lakforsegling). I Ceramic Guard har vi erstattet de traditionelle ingredienser med ingredienser som hidtil ikke er brugt i branchen i denne sammensætning. Dette har skabt et produkt som har en højere densitet, det vil sige et mere ensartet og mere jævnt lag, end det har været muligt hidtil. Dette produkt giver en extrem glat overflade, med utrolig glans, holdbarhed og dybere farve.

De nye ingredienser som blandt andet Carbon, gør beskyttelsen mere ridseresistent, graffitiresistent, hydrofobisk (vandafvisende) og gør at insekter, flyverust og andet nedfald har svært ved at hæfte sig på overfladen, hvilket gør overfladen nem at rengøre. Kemi: SiCarbon + Gennembruddet starter på molekyleniveau. Mange coatings/forseglinger gør brug af silicium molekyle i kombination med oxygen (SiO2). Ved SiO2-produkter fordamper ilten under hærdningsprocessen, og densiteten (massefylden) falder med ca. 30%.

Cartec har erstattet oxygenatomet med et Carbonatom (SiCarbon). Ved denne kombination, opnås en meget bedre densitet. Carbon vil presse sig op imellem siliciummet i stedet for at fordampe, og på den måde giver det produktet en meget højere densitet. Det vil sige en mere jævn og glat overflade end andre produkter på markedet. Dette resulterer også i en overflade som er ridseresistent, fleksibel og permanent, og skaber en dråbekontaktvinkel på mindst 110 °.
Nanomolekylerne hæfter sig til overfladen, og kan kun fjernes ved polering.

Skriv til os her

Kontakt os her