Bilvask til professionelle

Bilvask produkter til din bil

CARTEC

Bilvask

Som udgangspunkt kan man sige at jo renere bilen er, jo lettere er den at polere. Dette kan omskrives til, jo mere tid man bruger på vask, jo mindre tid bruger man på at polere.

Disse ting skal fjernes inden man polerer:
• Trafikfilm
• Tjære/Asfalt
• Flyverust og andet nedfald
• Snavs

Trin 1. Fjern trafikfilm
I dag tilsætter vi forskellige additiver i vores brændstof, og det er ikke alt, der kommer igennem en motor, som bliver forbrændt og går op i røg. Alt det der ikke forbrændes, løber ud af udstødningen og ned på vejen. Når det så regner, bliver det alt sammen opløst og hvirvlet op i luften, og lander på vores biler. Det er bare noget af det fedtede lag som ligger på bilerne som vi kalder for trafikfilm. Dette lag skal fjerne først, inden at vi kan komme ind til det næste problem. Det er også i det fedtede lag, at der sætter sig grus partikler. Dette er en af årsagerne til at vi får vaskeridser i lakken. For at fjerne trafikfilmen, skal vi påføre et affedtningsprodukt. Det er et produkt med høj pH-værdi. For at få mere information om pH-værdier, gå til side 8. Et affedtningsprodukt kan påføres med en sprayer, pumpeflaske, blandingssystem eller med et skumsystem. Påfør et tyndt lag på hele bilen og lad det sidde et par minutter og opløse trafikfilmen. Nu skylles det af, og gerne med højtryk. I dette trin må ikke bruges svamp eller børeste, da dette vil give vaske ridser på grund af grus partiklerne ikke er fjernet endnu.

Trin 2. Fjern tjære/asfalt.
Dette kan gøres med Tar & Glue Remover eller Multi Degreaser. Produktet påføres overflade med sprayer eller pumpeflaske, og lad det sidde i nogle minutter inden det skylles af, og gerne med højtryk. Man kan bruge en svamp inden af skylning hvis der er meget tjære og asfalt. Trin 1 og Trin 2 kan kombineres hvis man bruger Multi Degreaser. Se side 7.

Trin 3. Fjern flyverust og andet nedfald
Dette kan gøres med Iron Wash eller Acid Clean. Produktet påføres overflade med sprayer eller pumpeflaske, og lad det sidde i nogle minutter inden det skylles af,
og gerne med højtryk. Trin 2 og trin 3 kan også kombineres for at spare tid. Brug denne fremgangsmetode: Først påføres Iron Wash, lad det sidde i ca. 15 minutter. Derefter påføres Tar & Glue Remover ovenpå Iron Wash, lad det sidde yderligere i ca. 15 minutter. Nu bruges svamp på hele bilen, og derefter skylles af, og gerne med højtryk.

Trin 4. Snavs.
Når man har udført de 3 første trin, er det altid en god ide at vaske bilen af med en almindelig shampoo uden voks. Så står man med en 100% ren bil, der er klar til at blive poleret.

Bilvask

Bilvask

Skriv til os her

Kontakt os her